Včera jsem si cosi pročítala...
že každý, kdo mne potká, je mým andělem...
očišťuje ve mně, co zlé jsem nastřádala,
ten, kdo mi tvoří rány po těle... (a nejen po těle)
Možná i upozorní na to, co špatně dělám,
minula bych ho, neměl-li by svůj dar...
Učím se... pořád... zkouším i bolest vítat
a luštím šifry... nic víc v ní nehledám...
Díky za tvá slova!! :o*
26.08.2007 08:34:00 | Cecilka
Zajímavý je pohled do Jidášova zrcadla.
Vydařená báseň.Mnoho osvětlí takový pohled,na věc,podíváme -li se z jiného úhlu.Jestli jsem to dobře pochopila.
25.08.2007 21:52:00 | s.e.n