Odvrácená tvář
Anotace: Každá krása má svou odvrácenou tvář jen zatracení nechtějí ji vidět...
Pojď mou cestou, střepy lemovanou, kostmi zdobenou a pachy vláčenou, dej zbohem lásce, štěstí, starosti-řekni ZBOHEM.
Pojď se utápět v hnilobném vyjádření pozdně spících můz.
Buď mou kráskou znetvořenou, která absintovou zelení oděna bude.
Nezklam mé představy a své kosti z hrobu vykop při křiku vran.A v neposledním sevření, v plynném stavu uchovám tě, pro příští lepší věk.
Tvůj pláč, mé srdce z kamene, pujdou ruku v ruce hyjení pastvinou rozcupovanou. Já vysvobodím tě z otěží hlíny otců tvých, než zavřu poslední, nedotčenou komnatu žalu.
Pojď si pobrečet nad svůj hrob a zazpívej jestřábím hlasem píseň vysvobozených. S můrami zatančíš poslední kankán než se rozední.
Pojď, neboť každý má svůj čas a na kříži reservé...
Přečteno 550x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (4)
Komentujících (4)