Anotace: ale stejne.. porad verim v to, co chci..
Teda tahle je faaaaakt moooc dobrá:)
No děvče, slovo navždy mě taky baví, ale asi z jiných úplně stejných důvodů. Hele, zase si to komplikuješ, co s Tebou;)
31.08.2007 14:44:00 | Rádoby zoufalá
společenství lidí, to je jen strážka mýdlových bublin, ...
.... které neužitečně v hroznech visí z výlevky ...
když vypouštíš vodu z myčky na nádobí ....
*- ... to ti ale nebrání, snít o průniku světů ... a osudů ... / a jsou ... to mi věř .. !!
28.08.2007 18:11:00 | HarryHH
tak tahle je užasná.má v sobě takové zvláštní ,,kouzlo"..možná je to tím,že něco podobného se mi honí hlavou..
26.08.2007 21:49:00 | lonely.princess