Anotace: Pasivní odevzdanost do rukou psychiatrů... (Ne, vážně jsem nebyla u psychiatra)
Wau.. hledím, fakt že jo.. je to ouplně mocky krásný, pěkný, bombastický.. :D koukej, ani to nedokážu popsat jedním slovem.. superní, jen tak dál :)
30.09.2007 14:16:00 | -Jojo-
U váš už také sněží? Já myslelo.. že jen u nás... na letišti ve Finsku... uvězněno v ostnu času... mám také strunu... co praskla... ale opraváře nevolám... jde to zvládnout samo... už aspoň rok... ještě pořád tam chybí... CHYBÍ!!! a někdy křičí... už ani nevím jak zní.. jen vím, že chybí...
21.09.2007 19:53:00 | black.heart