Sen

Sen

Anotace: vyložte si to jak chcete....

Zdál se mi sen,
jak jsem šel ven.
A pozoroval jak se lidi chovají,
jestli jsou takoví jací se mi zdají.

Ten se n mi zcela změnil pohled na celý svět,
dřív jsem byl naivní a viděl jsem ho jako krásný květ.

Myslím na to den co den,
teď už vám, ale popíšu ten sen.

Bylo krásné slunečné ráno,
i ptáci začli brzy pět.
I když byl podzim, slunce hřálo,
na předměstí lidí nespočet.

Jen jeden člověk se houfu stranil.
Měl problém, to bylo vidět,
ale na nikoho z lidí se neobrátil.

Nikdo si ho nevšímal,
nikdo nevěděl, že tam je,
nikdo snad ani neviděl,
že s velkým smutkem bojuje.
Jen jeden člověk.......

Přišlo mi divné jak to všechno vím,
pak mi došlo, že i já chodím jako stín.
Byl jsem to já........

srdce chladné, z ledu,
duši smutnou, oči teskné.
On mě, ale nechápe!

Otázky si v duchu kladu,
myšlenka mi hlavou bleskne.
Po mé duši už netápe!

Asi to vzdal,
ani se mu nedivím.
Nevím jak dál,
jeho něžný hlas už neslyším.

Vzdávám to taky...
Autor M.M.bird, 25.09.2007
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Monica.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel