Vyrvala jsi mi duši
a lhala spoustu let
i přesto ti to sluší
to se nedá nevidět
teď už nikdo nevyřeší
čí to byla vina
snad jen oči
tvéhomého syna
zkusíme to jinde znova
vždyť čas to všechno schová
a až budu zas ten Casanova
budu slyšet tvoje slova
tak běž běž už nejsi můj
a moc si ten život nemaluj