Anotace: Někdy jsme smutní a toužíme se vyplakat na papír. Tohle je naštěstí velmi stará básnička. Nestojí nám za to, abychom byli smutní.
100. A to jen tak za nic nedávám. Tak tohle je milá zlatá skutečná! poezie. Pokud ne, tak už ničemu nerozumím. Ale abys zas neměla hlavu až tak v oblacích (mezi hvězdami), tak musím říct, že celej ten prožitek docela kazí ten úplně poslední řádek (rytmika atd.). Koukni na to sama, já bych tu poslední sloku mírňoučce poopravil, a tu poslední větu přepsal. Na závěrech v poezii totiž obvykle docela dost záleží.
16.11.2005 22:51:00 | MATT
jaké slovo vyjadřuje víc,než super ? protže když pokaždé pbudu psát super,tak se z toho stane klišé a to já nechci..geniální !
26.10.2005 22:46:00 | sköld