Anotace: vnímám svět..
Dobro jde ruku v ruce se zlem! Bez dobra by nebylo zlo a bez zla by nebylo ani dobro! Vlastně je dobře že ty dvě chodí stále spolu... byla by tady nuda. Jinak moc pěkná :-)))
07.10.2007 23:22:00 | Dagon.Lestat - My winter storm
Dobro jde ruku v ruce se zlem! Bez dobra by nebylo zlo a bez zla by nebylo ani dobro! Vlastně je dobře že ty dvě chodí stále spolu... byla by tady nuda. Jinak moc pěkná :-)))
07.10.2007 23:17:00 | Dagon.Lestat - My winter storm
Každej to můžeme vidět jinak. Podle mě i na tom dobrém se vždycky dá objevit něco zlého... A naopak..
01.10.2007 17:13:00 | seed.misulka