Ahojky, pochopil jsem, že to je o mně, že se chceš zbavit svých závazků vůči příteli a trávit volné chvilky s někým, kdo chápe tvoji potřebu věřit, že kapka po dopadnutí do moře se zrodí, nikoliv zanikne. Líbí se mi ten obrat. Je to jakási víra v individualismus, který nezanikne ani v prostředí stejnokrojů. Nicméně pokud ta nepřímá nabídka na nezávazný vztah plný vášnivých debat a vlhkých skleniček od vína, stále platí. Hlásím se.
28.02.2008 10:18:00 | zabiják