Anotace: bylo mi 13 a málo jsem se smála-dnes jsem tuhle básničku našla na dně-téměř bezedné-krabice,jako jednu z těch na kusu papíru psaných-nepojmenovaných.Tak ji sem dávám...ne že by se s tím smíchem něco změnilo...
náhodou tahle básnička je moc pěkná :-) buď ráda že jsi jí našla jednou to pro tebe budou poklady až budeš vzpomínat na dětsví a tak, škoda že já je mám všechny v počítači a žádný papíry neskaladuju...
29.11.2007 18:44:00 | andílek-ďáblíček