Problesklo
Najednou mi problesklo
co všechno se tu děje,
trochu a moc se mi zastesklo
potom, co bylo dřív moje.
Najednou mi problesklo,
že mám příchuť soli.
Že život je a není cenný
a že srdce puká na dvě části se půlí.
Najednou mi problesklo,
že už to zas bude horší,
světlo najednou zhaslo
tma a ticho to mi nejvíc sluší.
Najednou mi problesklo,
že sem tu zas sama,
venku nahlas pršelo,
přišel přízrak který už jsme znala
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: padající do neznáma, Blázen? =), Niccolo, Aťan
Komentáře (3)
Komentujících (3)