Let
Anotace: ...bude moct být úspěšný?
Až rozevřu svá křídla,
doufám že poletím...
pocity, tváře, myšlenky -
nic na své cestě neztratím.
Možná můj let nebude dlouhý,
ale ten pocit touhy,
musím poznat...
Jen jednou bez zábran letět...
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: okapovaroura, Elizabeth-Lili
Komentáře (0)