Spečetila vlastní krví...
Anotace: smlouvu do pekel...
Spečetila
vlastní krví
smlouvu
do pekel.
Vybrala si to
dala svůj život
jejímu
chladnému
plochému
tělu
s ostrými okraji.
Bylo jí s ni
dobře
cítila,
že někdo
je s ní
i když
nevěří.
Ale neuvědomila si
že,
se na ní všichní
za sklem dívají
a snaží se jí
pomoc.
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: cevert, Duhová
Komentáře (1)
Komentujících (1)