dě-ku-ji
Vlaky vděku
za jediný úsměv neznámého pozorovatele
/nejen/ mojich očí...
...zahaleny v dýmu sopečných kráterů
tvých citů...
...sklání se k nedohlednu
s rodícím se odpolednem...
úsměv za úsměv
/daň za dar moci milovat/
Škoda,že už se nikdy nesetkáme...
...má třívteřinová lásko Letenského náměstí
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, el viento, Eviscerate, okapovaroura, mamina
Komentáře (1)
Komentujících (1)