Chybíš mi
Dnes v noci otočil se o rok svět
Tam kde obloha je modrá prý nic už nebolí
Tak dávno u sebe už necítím Tvůj dech
Mám prázdno v duši a rána se nehojí
V mém světě – tam čas nikdy nestojí
chyby se neberou a šance se nevrací
Život je křehký jak kolečko ve stroji
Vejde se do dlaně a lehce se zastaví
Chci být zas s Tebou šeptám si mlčky
Však cena je vysoká - Bůh mě dnes pokouší
Pro slzy nevidím na konec cesty
Laskavý vítr něžně je vysouší
Až oči se střetnou - řeknem si beze slov
O čem jsme snili – jenom pár němých vět
Vezmeš mě s sebou tam do zahrad na ostrov
Dveře se zavřou a nebude cesty zpět…
Přečteno 595x
Tipy 7
Poslední tipující: Terakota, Duhová, El, Elizabeth-Lili
Komentáře (4)
Komentujících (4)