Krvavý sníh
Anotace: Je to fikce, sen, myšlenka nebo pravda? moc se to nerýmuje:(
Povadlé lilie,
na stole leží
a támhle v rohu je
Svět, ve kterém sněží.
Opilý kapkou Poezie,
zloba v něm vře
a každého počastuje
slovem z vězeňské pře.
Chtěla jsem opít
tě, abys byl šťastný
kdo mohl tušit,
jak moc jsi jiný - divný.
Choulím se v rohu,
kde sněžný byl Svět,
brečím, jak ukojil si touhu,
všude krev, jen bída na pohled.
Můj Svět jsi zničil
padá krvavý sníh,
kdo zapříčinil
a co teď já s tím?
Přečteno 365x
Tipy 10
Poslední tipující: Šerák, Psavec, M.V.Jung., Já Esther Ruth, Chonglee, Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (6)