Tvá báseň je krásná.Vše jednou končí a vše v ten nejnečekanejší okamžik.Bude líp:-).
30.10.2007 10:39:00 | Azazen
Nechci zlehčovat tvůj žal, ale kdyby sis dala do titulku "A tuny porna pod polštářem", to by bylo čtenářů... Držím ti palce, ať z toho vítězně vyplaveš (pokud to není fabulace).
24.10.2007 21:42:00 | Aťan