Anotace: myslim, že tohle o5 nepotřebuje komentář... bylo to trápení a trápení nikdy neni jednoduchý...Bojím se že ztratím milovanou osobu a to vždycky bolí a nemá to konce!
Děkuji moc, ale už je konec nemělo to cenu... moje snažení bylo o niče,m, ale děkuji...
27.11.2007 05:21:00 | PonozkaB
Nádherný. Cítím, jak je ti z toho opravdu moc smutno a bojíš se. Držím Ti palečky, ať v moři samoty ještě dlouho plavete spolu :)
31.10.2007 12:53:00 | Franceska.Darness