moc moc pěkná,tak držim palce,abys měl možnost udělat si lepší pohled na svět.Jinak tvoje básničky jsou opravdu krásný.
07.11.2007 17:46:00 | Kanzy
je to snad nejsmutnější, co jsem tady četl...to ovšem nevylučuje, že je to skvěle napsané...
02.11.2007 13:14:00 | el viento
Unikat maruškou či chlastem, to jde jen na chvilku- věř mi znám to až moc dobře. Moc pěkná, úplně jsem cítíl jak padám na znak a už nemám sil se zvednout.
31.10.2007 15:20:00 | Plato
Tak se usměj :-) Jinak je moc hezká a strašně se mi líbí slova která jsi použila... četla se velmi lehce a člověk si z ní dokáže něco odnést...
30.10.2007 20:24:00 | Dagon.Lestat - My winter storm