Kapka vláhy
přišla záhy
umýt rosou
naše prahy
pošlapané zlem...
Zapršelo,
teď je milo,
najednou se
rozednilo...
ty jsi... a já jsem...
:o)
juju, umíš psát nádherně...
13.11.2007 20:28:00 | Cecilka
povedené, moc se mi líbí ty rýmy, krátké a tak rytmické nevím prostě bomba!
08.11.2007 09:32:00 | enda
skvělé!!! moooc sa mě líbí ty verše na konci každé sloky....! To umí už enem Jarek Nohavicový :)
02.11.2007 17:38:00 | Sigurd II.