Uprostřed noci
Uprostřed davu
sám
křižovatky ulic
vystřižené z pobledlých plakátů
mizí ve tmě
noc prosycena deštěm
pronikavě voní
Měsíc se přikryl peřinou z mraků
a zanechal růži v poštovní schránce
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, simsa, kulí očko, Thesssinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)