Anotace: .
ta prava laska ma bejt vzdycky jina... drz se, nejsi jedina, kterou (ktereho) to boli...
15.11.2007 22:16:00 | qpal
tak když byli krásné, vzpomínej na ně jako na krásné :) ... nedovoluj jim, aby tě bolely vzpúomínky na něho... vždyť ti aspon na chvíli umožnil prožívat něco nádherného :)
13.11.2007 12:57:00 | niemante
I kdyby tě jediný člověk okouzlil a pak lásku tvou zahodil, děkuj žes poznala, pochopila a milovala.
A hele skoro se to rýmuje, to ještě propašuju do nějaké básničky :-)
12.11.2007 15:44:00 | J.Švihovský