Mrtvý anděl
Vstal a chtěl letět,
však neměl křídla.
Vstal a chtěl jít,
však nevěděl do jakého sídla.
Otevřel oči a chtěl se rozhlédnout,
však jeho oči slepé byli.
Poslouchal co uslyší,
však nářky lidí ho odradlily.
Otevřel ústa a promluvit chtěl,
však jeho ústa němá byla.
Nemůžou Ti říct ta slova,
kterýma by Ti lásku přislíbila.
Pomalu padá na náhrobní kámen,
sevřu dýku v ruce a zašeptám:Amen.
Přečteno 725x
Tipy 5
Poslední tipující: Yenny, andělík, Never, whiolet
Komentáře (5)
Komentujících (5)