nedokončená myšlenka
Anotace: chce se mi spáát
slova rozříštěná
v paprstích slunce,
dny rozlámané
na jednotlivé části -
už nejdou spojit.
Možná sešít nití,
ale ta je tenká,
popraská...
možná slepit,
ale nevydrzi to,
popraskají...
Možná, možná, možná...
ale ne, nejde to.
Usínám... s nedokončenou myšlenkou.
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
Komentáře (0)