Jeřabinko,bobulko střapaná, komu jsi nalítla, své sladkokyselé plody zaměnila za hořkotrpkou chuť? Usměj se do své červené barvy, ta Ti sluší víc, než nějaký smutek, co zahalil Tvou líc.
07.12.2007 00:09:00 | devcatko z jetele
Jeřabinko,bobulko střapaná, komu jsi nsalítla, svá sladkokyselé plody zaměnila za hořkotrpnou chuť? Usměj se do své červené barvy, ta Ti sluší víc než nějaký smutek, co zahalil Tvou líc.
07.12.2007 00:08:00 | devcatko z jetele