Jsem za lhářku
Anotace: ,která jen přestírá...
Vločka za vločkou tváře hladí,
vítr rozfoukává přání
a naše svědomí...
nás občas zradí!
Zničí ten přestíraný pohled
spokojenosti,
zničí předstírané radosti,
marně prosím o podporu...
Sami jsme na svoje problémy
a starosti,
snažíme se nedávat najevo
pocit lítosti!
Jak jen nemám ráda přetvářku
a přitom denně hraju si jak
jsem šťastná - jsem za lhářku!!!
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)