Anotace: Můj pokus o vypsání se ze všech změtí pocitů, jež se ve mně poslední dobou hromadí..
až ti bude nejhůř, otoč se tváří ke slunci, všechny stíny ti padnou za záda:) nicméně báseň parádní.
04.10.2008 00:08:00 | Squat_the_world
Je třeba tak dlouho padat na čumák ???? ty jo .. Básenka je opět skvostná a z obsahu mě mrazí už se těším na nějaké tvé sluníčkověteplé...
21.01.2008 22:06:00 | Nút
Je třeba hledat záchranu před pádem, i když nejspíš nastane, ať není alespoň tak moc bolestný ...
15.01.2008 18:51:00 | NikitaNikaT.