Netrápím se... křičím
Jak proklít budoucnost?
jak zničit osud?
jsem tím co zpívali
oni
v tichosti svých skrýší
my
jsme tím co viděli
v krvi našich matek
zlobou našich otců
nad svým výtvorem...
někde v našich očích
je čekání na spasení
z vysmívajícího kříže
bohové pijí víno
a kapky postrácené
jako krvavý déšť
ti lehce padnou na čelo
a smrťoucí nedochůdčata
se z hůry smějí
jako by význam
tvůj v tom byl...
zítra ráno ti nahlédnu do dveří
a budu se smát...jako vždy...to nebude radost
jsi chtíčem
pro můj zhrzený usměv
usměj se taky
snáz ti nohy podrazím
zase si kráčím
na tenkém laně
a tak trochu mě to lásko baví
udělala jsem dohodu
se svým stínem
nikdy víc nebudu žít
tak až ti zase
na čele zašimrá kapka
bude to krev
moje...
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Vladimír P., Erion Fate, W.O.K.O.
Komentáře (3)
Komentujících (3)