Anotace: ...
Souhlasím s ostatními:).. překonat strach je těžké, ale nepřekonat ho je sebetrýzeň:/.. máš to hezké
20.03.2008 23:15:00 | Šerák
proč nechceeš pochopit že tady ty přátele jsou,jenom ti pomoci nemohou,pokud je nepustíš si k tělu,potom dostanes tvou zadanou-nehu!ja chtel bych ti ji dat,prec nevim zda stojis o to,ze chci po boku ti stat...basne jsou krasne ale smutne a to me trapi...
08.01.2008 14:32:00 | vox animi
Neboj se, jsi silná! Zvládneš to, jednou, přidje den, kdy v městě kde nikdo nemiluje, vykvete ta nekrásnější láska...tak neměj strach, všechno je možné..
03.01.2008 10:26:00 | Lady Carmila