Anotace: ...už zase...
Tak tuhle otázku si pokládám aj já ... zatím jsem nenašla odpověď, ni řešení .... chjo :´o(
13.01.2008 17:39:00 | NikitaNikaT.
Raději zůstanu bez odpovědi na Tvou otázku, nějak nerad lžu lidem. Umím dobře lhát jen sám sobě......Jinak dílko je povedené slečno...
10.01.2008 21:23:00 | Nola77
dokážeš to...jasně, že jo...musíš bejt teď hodně silná a ono to přebolí...časem...a bude zase líp...bude venku svítit slunce a ty se v záři jeho paprsků budeš usmívat a budeš šťastná...sama...nebo s někým...to už je fuk...důležtiý je udělat ten první krok a jít kupředu...
10.01.2008 19:38:00 | 0-0
Vše může pominout, ale věř, že pokud opravdu chceš vyhrát.. není to jednoduchá, nýbrž dlouhá těžká zmáhající cesta při niž kolikrát spadneš zpátky na začátek a jdeš znova, nebo zůstaneš...
Však to bestak i znáš..
10.01.2008 19:16:00 | BlackTangerine