Žiju...
Žiješ pocitem
že se nic nezmění
ale stále na to čekáš...
Žiješ s vědomím
že vzpomínky nejdou zahodit,
přesto se o to věčně snažíš...
Žiješ
s bolestí vracející se
každý další den
a pořád čekáš že zmizí...
Žiješ věcmi
co mají nahradit štěstí
ale přesto víš
že se to nestane...
Žiješ a doufáš
že bude líp,
přesto seš už
pomalu smířená s tím že nebude...
Proč žiješ?
Nevím...
asi stále neztrácím naději...
Přečteno 328x
Tipy 21
Poslední tipující: Šerák, LisSe, Kanzy, Barunka=o), NikitaNikaT., Theara, Charibeja, qpal, 0-0, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)