Zázraky
Snažím se o zázrak
prosbou i zděšením
utíkám mlčením,
hledám náznak..
Snažím najít si včerejší den
v bankovkách špinavých
co zůstaly po kapsách,
co zbyly jen..
Snažím se pochopit všechen ten čas
proč oči zavíráš
spíš
neslyším hlas..
Snažím se o vysvětlení
když smrt místo mne
v objetí líbáš
nemáš pochopení..
Přečteno 421x
Tipy 28
Poslední tipující: Charibeja, maena, Bíša, Meriel, Milásek, Severka, isisleo, ni.va, Lorraine, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)