Anotace: Tahle básnička pomohla mojí kámošce aby se přestala řezat tak jí sem dávám ;)
Jak napsali už moji předkomentující, je to zase na stejné téma člověk - problém - žiletka - smrt. Záleží na tom, jak to člověk dokáže napsat, a myslím si, že tohle je jedna z těch dobrých verzí popisu tohoto problému. I když mi tato filozofie neříká vůbec nic, není to špatná věc.
17.06.2008 21:15:00 | J.U. Ray
je pravda že to je dost oblíbený téma poslední dobou,ale řekla bych že v tejhle básničce je to nějak dobře vystižený(i když s timhle způsobem řešení problémů nesouhlasim)
17.01.2008 17:04:00 | Kanzy
četla jsem o tomhle tolik básní,že mám pocit,že jsou všechny stejné-žiletka,zápěstí,smrt.Jednoduchý až primitivní scénář,který používají povětšinou holky,co už žiletku viděly víc než z blízka...myslím,že k tomuto námětu už můžu být jenom kritická.
17.01.2008 09:02:00 | ztracená