Jsem blázen, já to vím
Anotace: prosím vás, neberte mne jako psychopatku, to ne...a vůbec...
V hlavě začíná mi histerie znít...
v amoku bych kudlu chtěla vzít
a vyříznout si srdce z těla.
Snad už by bolest nikdy do mne nevjela,
kdybych prázdné místo vyplnila...
bílou vatou...
To srdce co's měl tolik rád, darovala bych ti,
abys mohl zříti,
jak zjizvené a zakrvácené je...
Možná až pak bys pochopil,
jaké bolesti jsi mi způsobil...
Možná až pak by ses omluvil
a řekl: "PROMIŇ, JÁ TO TAK NEMYSLIL".
Moýná bs dar, který jsem zabalila na šestkrát,
do koše vyhodil...
Pak já musela bych se bát,
zda-li ten zpropadený čin měl vůbec naději...
Ach....ta věc se již stala,
má ruka si kudlu vzala
a nemilosrdně plní můj plán...
Ach...není to lehké jak se zdá,
krev hrčí a vytéká
až zakrvácí bílou vatu.
...Jsem blázen, já to vím...
Přečteno 292x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Linushka, toužím.jít.dál, Psavec, 0-0
Komentáře (4)
Komentujících (4)