Anotace: Všem opět pohlazení...konečně se mi podařilo vstát a sem jít...tak báseň stvořena v minutě...proto vím, že nic moc, ale píši ji sem a klid do vašich dušiček, mně není vůbec dobře...píši, jak cítím, tak se nezlobte...
Jj, naděje umírá poslední, všecko vzdát a zahodit je příliš jednoduché, proto se trápíme a stále bojujeme, jenomže kde pořád brát ty síly ...
22.01.2008 17:03:00 | NikitaNikaT.
Hlavně neskonči svůj život...musíš pořád věřit že jednou bude líp...a ono bude,neboj:)
21.01.2008 16:54:00 | už ne pernikova princezna