Panenka
Anotace: 1. díl trilogie:) /// bezmocná, zkroušená, panenka, bez jména
Bojím se o tebe
v životě krutym,
ty vzhlížíš na nebe
a oči máš dutý.
Dutou máš hlavu,
když večer brečíš,
jsi ztracená v davu
na kolenou klečíš.
Zbytečně kopeš
lidi kolem sebe
smutkem se potěš,
ať tě to zebe.
Ze smrti ze strachu
se schováváš v koutě,
zahrabanou do prachu,
panenko,
nenajdou tě.
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: Šantir, zemědělec Karel Motyčka
Komentáře (2)
Komentujících (2)