Zmučený archanděl...
Anotace: ...nevím co říct... fyzika...
Stříbrně leskne se, teče a smrdí
Černotou pokrytá dehtová duše
A sešlí starci, ve tváři tak tvrdí
Se stříbrem v očích tě poslouchaj hluše
Krvavé zavytí němého hrdla
To víla krásná z mučidel shlídla
A moje černá žluč na kámen ztvrdla
Rtuťová extáze - to krev moje zřídla
Archanděl zalknutý temnotou pýchy
Jak černým éterem, jak džberem sazí
Visí tu na laně za všechny hřích
V mučivých bolestech tu sebou hází
Přečteno 380x
Tipy 12
Poslední tipující: pejrak, Charibeja, Noc17, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Simísek, Bíša, just me, Walentine
Komentáře (5)
Komentujících (5)