Na každém konci...
Anotace: posílám všem víru a sílu...co jiného přát....
Na každém konci je smutné,
že něco skončilo.
To co už jednou bylo,
jako by nebylo.
Čas všechno vymazal,
jak by to vítr svál.
Na každém konci je smutné,
že něco skončilo.
Přečteno 353x
Tipy 6
Poslední tipující: dva, Simísek, S..a, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)