"Silnice do pekel tě láká?
Ne, nemáš duši darebáka.
Ten, kdo si s vlastním stímen hraje
svou duši s čertem neprohraje."
Je velmi těžké a vzácné ponořit se do hloubek
vlastního svědomí... a to oceňuji...a také básničku
14.02.2008 09:03:00 | Marfuša
Mám z teho dílka zvláštní pocit, je to sice myšlenkové a vlastně bych řekla, že nejhorší je patřit nikam, ani nahoru, ani dolů, prostě někde mezi ...
04.02.2008 16:43:00 | NikitaNikaT.