Pálíš mě mezi řasami
Anotace: ..pálíš mě...a bolíš..tak nějak uvnitř..
Vypaluješ mi bolest pod kůži
!cejchuješ!
pohledem, bolí to...
Pálíš mě mezi řasami
a sám nevíš nic o tom,
jak je to
v pohádkách
- a jak se budí princezny
Chybíš mi asi tak jako moře
poseté hvězdami
co chybí mořským koníkům,
jak šťastné konce prohraným bitvám,
a čtvrté dějství hře, co má
jen
TŘI
.
.
.
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiparo, Holka z davu, Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)