Deja
Anotace: stačilo pár vteřin, abych netušil co říct
kdybych se nebál pravdy tak jako ty
popsal bych tebe jen tvými rty
kdybych věřil v svět jedné malby
štetcem bych mával, věděl že ty
kdybys mohla držet naše sny
tušila bys, které a kdy
jenže já, bojím se tmy,
bojím se pravdy, ne jako ty
usnu a vidím hvězdy,
prosím ať ty,
najdeš mě dřív než
ztratím se navždy.
Přečteno 411x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Cryoman, Romana Šamanka Ladyloba, Cassandra, Danah, Martanka, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)