Anotace: Věnováno mému bratrovi a jeho ženě, která díky shodě (mnou nenáviděných) náhod, bojuje o svůj život ...
...chtěla bych utěšit...neumím to...ani žádné moudro velikánů nepomůže...člověk musí sám v sobě najít sílu...možná, že energie přeposílaných myšlenek napomůže...říkají, že ano...
14.02.2008 11:29:00 | Lota
Proč je jedinné slovo které nezmizí nikdy...jako naschvál bude dál klíčit a růst a vesele roznášet svá otázek plná semínka...
12.02.2008 11:06:00 | Lady Carmila
v prosinci jsem prozila smrt a znovuzrozeni (oziveni) sveho muze, vim, o cem pises
12.02.2008 10:57:00 | janewe