Kdysi jsem uměl milovat
Anotace: Asi jen povzdech co mi včera zazněl v srdci.Není to žádný zázrak.
Co o sobě mám psát?
Kdysi jsem uměl milovat.
Ty chvíle, ale už jsou pryč,
dnes nemám k tomu citu klíč.
Jenom bolest a smutek mi v srdci znějí,
mé ruce ani rty už něžné být neumějí.
Doteky mých hrubých dlaní
ublíží Ti krásná paní.
Ne, láska pro mne není.
Srdce černé mám jak po setmění.
Přečteno 342x
Tipy 16
Poslední tipující: Yukki, pejrak, Xindy, toužím.jít.dál, whiolet, Noc17, Luciiik, Laivindia, Santinan Black, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)