po klapkách klavíru
Po kapkách klavíru jde kousek naděje,
že až to dohraju, odejdu do nebe.
Jak nota za notou zlehka si plují vpřed,
přemýšlím o tobě, proč opustilas svět.
Ať duše, nástroje rozbuší srdce tvé
a struny rozezní zpátky hlas milé mé.
Jak prsty klouzají, hladějí stupnici,
mé oči hledějí nahoru k měsíci.
Po klapkách klavíru maluji pocit dnes,
ať tahle písnička vyletí do nebes.
A na křídlech andělů, až k tobě dolétne,
tolik bych s tebou chtěl má lásko do nebe.
.
Po kapkách klavíru stékají slzy mé,
že nemam sílu jít a býti u tebe.
Přečteno 530x
Tipy 43
Poslední tipující: slečna.závist, Jin, Churry, Myrja, Thesssinka, W.O.K.O., hanele m., spare, Dračičák, Ria, ...
Komentáře (16)
Komentujících (14)