Noty
Když je mi smutno,
skládám si básně,
samotná v koutě,
v koutě jen s loutnou.
Notičky smutné,
nesněte dále,
vždyť máte na mále,
než notovou hlavičku,
někdo vám utne...
Přečteno 299x
Tipy 7
Poslední tipující: Norlein, Kozoroh 1, FETKA, KLARISA, Elouš
Komentáře (3)
Komentujících (3)