Nenávist
Anotace: Bolest,slzy,trápení,ta nejhorší kombinace co může být=(
Lžeš mi klidně do očí,
když jiskra přeskočí,
nechci tě už vidět,
nic o tobě slyšet,
ublížil si mi a to moc,
jsi jak černá noc,
nechoď ke mně blíž,
jsem jak temný kříž,
nenávidím tě za tu bolest
a za vaší krutou lest.
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: whiolet, Norlein
Komentáře (2)
Komentujících (2)