hmm..je to kruté, a drsné...ale dost dobře napsané...ale abys věděl, neběhá mi mráz po zádech..ale spíš cítím nechuť...nevím proč...nádherně vykreslená atmosféra...hlavně ten paradox, že se ten člověk zabil, (popř. někoho) nožem ženy, která dala život..
13.03.2008 07:41:00 | Lady Carmila
bžžžžůůůůůůůů... (napadlo mě co jsem chtěla říct, ale než jsem se sem dostala, zase jsem to zapomněla. realita je den ode dne krutější...:)
12.03.2008 22:17:00 | Já Esther Ruth
je to super, jen toho bláta už je na mě trochu moc, chtělo by to jinej matroš :o)))
12.03.2008 20:50:00 | Noc17