Anotace: Napsané při příležitosti návratu člověka, kterého jsem chtěl přestat milovat, ale ani po roce jsem to nedokázal a ona je zpět.
Kurňa člověče! Tak se trochu seber! Je zpátky no a co? Není to snad jediná holka na světě ne? Nebo jo? V tom případě tady běhaj tranvestiti! Dřív jsi byl v poho teď když něco vymyslíš tak jenom kdákání o ní! A mě už to nebaví! Fakt ne! Kde jsou časy kdy to bylo hustý? Jak jsi se navážel do ostatních... toho Azazena jsem měla ráda...tenhle už je jenom vzdychající troska!
19.03.2008 12:52:00 | whiolet