Pro některé život není
Anotace: Štastný chce být každý člověk, i ten který se nakonec oběsí...inspir. sebevraždou jednoho mladého kluka, který měl život před sebou, ale už nemohl dál, někteří ji odsuzují jiní chápou a nediví se..
Na okraji útesu
stačíl jen jediný krok,
v myšlence naposled
proletěl život.
Jeden výstřel
a svět pochopil,
co dosud nevědel,
že spousta lidí
trpí kudy chodí.
Prudký jed
na rtu sladká chut
vzpomínka dozněla-
poslední,
na to co bylo,
a na to, co už není..
Život tak špatná
představa
nelituje, že konečně
přestává.
Pro některé život není,
tak je neodsuzujte,
že odešli,
jen doufejte,
kéž mají se lépe,
kéž skončilo jejich trápení..
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)