Život či smrt?
Anotace: kdo ví, zda není život umíráním a smrt životem....
Vše se vytrácí
i láska v lidských srdcích,
minulost zpátky se nevrací,
roky ti uletí-
utečou jak voda,
a kdo ví zda jednou neuznáš,
že žít byla škoda.
Kdo ví,zda není smrt žitím
a život umíráním,
proto lásko už nehádej,
co se mi hodí hlavou,
vždyt já nepřemýšlím
nad ničím-
a už vůbec ne nad tebou.
Minulost v zapomnění
jeví se lidem,
nikdo neví jak dlouho
živi zůstanem,
ale třeba je smrt pro nás
tím největším dobrem,
proto na ni nemyslete ve zlém.
Přečteno 329x
Tipy 7
Poslední tipující: Rbb, Belmon, come-past, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)